Sammanfattning av läget

Vi klarade det!
Ett stort tack till alla som beställt ber. Ni bidrar till att skapa förutsättningar för en levande landsbygd under många år framöver. Tillsammans nådde vi målet på 577 beställningar och vi vet att er är på väg in. Det går fortfaranda bra att beställa – kontakta oss i föreningen så hjälper vi gärna till eller klicka in på: www.oland.ip-only.se/bestall/ och gör din beställning.

Nu inleds nästa steg i fibersatsningen! 
Den 19 oktober hade arbetsgrupperna i Norra Möckleby, Runsten och Långlöt ett inledande möte med IP-Only Öland om hur arbetet nu ska starta upp med avtal och projektering. Nästa steg är att berörda markägare kommer att kontaktas.

Vi jobbar ideellt för hela socknen.
Fiberföreningen jobbar ideellt med syfe att alla ska få samma möjlighet att ansluta sig till den digitala infrastrukten oavsett var i socknen du har din fastighet. Fiberbredband är en förutsättning för Norra Möcklebys framtida utveckling. Nu har vi tagit ett stort kliv närmare – tack för alla beställningar och glada tillrop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *